RODRIGUEZ DE VERA Rodriguez de Vera

16,80 

Veini tüüp: Laagerdunud punane

Viinamarjad: Merlot 60%, Cabernet Sauvignon 15%, Syrah 15%, Garnacha Tintorera 10%.

Laagerdumine: 12 kuud Prantsuse tammevaadis.

Päritolu: D.O. Almansa

Riik: Hispaania

Alkoholisisaldus: 14,5% vol.

Serveerimistemperatuur: 16-18 °C

Kategooria:

Viinamarjaistandused koosnevad kohalikust sordist GARNACHA TINTORERA, mis pärineb vanadest viinamarjaistandustest, klaasis, lahtisel ja kuival pinnasel, aga ka õilsatest veiniklassidest nagu Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot, Merlot, Pinot Noir ja Chardonnay, mis asuvad Cordonis espalieritel. Roy .

 

Viinamarjaistandused istutatakse pärast põhjalikku pinnase uurimist, paigutades iga sordi kõige sobivamasse piirkonda. Seega on see täiuslik sümbioos mitmekesisuse, maastiku ja kliima vahel.

 

Viinamarjakasvatuses praktiseeritakse lühikest pügamist ja edaspidi teeme alati haljastuse pügamist, eemaldades need oksad, mis ei ole huvitatud liigsest kogusest. Meie eesmärk on saavutada õige tasakaal viinamarjade koormuse ja päikesekiirgusele avatud lehepinna vahel. Nii saavutame oma kobarates täiusliku küpsemise ja saame mõõduka koguse parima kvaliteediga viinamarju.

 

MAITSE MÄRKUSED

 

Välimus: kirsipunane keskmiselt kõrge kiht. Kustutatud.

Nina: Keskmise-kõrge intensiivsusega nina, puhas. Kompleksne aroom, mis koosneb punastest puuviljadest, kakaost, apelsinikoorest, kannikest ja balsamico järelmaitsest.

Palett: Tiheda, kuiva sissepääsuga suu, kergelt väljendunud magusate tanniinidega, keskmise happesusega, keskmise alkoholiga ja keskmise-kõrge intensiivsusega. Keskmise pikkusega järelmaitse kakao, kannikese ja punaste puuviljade mälestustega.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “RODRIGUEZ DE VERA Rodriguez de Vera”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart