Käsitsi viinamarjade koristamine ja kobarate valimine põllul ja seejärel keldris. Külm leotamine enne kääritamist roostevabast terasest paagis 5 päeva, et eraldada viinamarjadest omased aroomid. Malolaktiline fermentatsioon 225 l Prantsuse tammevaadis. See ei läbi mingit valgendavat töötlust ega külma stabiliseerimist.
MAITSE MÄRKUSED
Välimus: Vein, millel on intensiivne purpursete toonidega kirsipunane pealiskiht.
Nina:
Punaste puuviljade, rosinate, lagritsa, vürtside ja mineraalsete alatoonide noodid annavad lõhnale suure komplekssuse.
Palett:
Maitse on jõuline, puuviljane, balsamiline, lai, elegantne, maitseküllane, sordielamuslik, magusate tanniinide ja väga hästi integreeritud happesusega.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.