Viinamarjad koristatakse ja kääritatakse. Seejärel võtab veinivalmistaja baasveini, millest saab lõplik vahuvein. Esimene samm on tsirkulatsioon, pudeli sees teise kääritamise alustamiseks lisatakse pärm ja suhkur. Vein laagerdub settel 9 kuud. Järgmine samm on väljaheide, pudelid asetatakse tagurpidi jahutusvedelikku, mille tulemusena külmuvad pudeli kaelas pärmitükid. Seejärel rebitakse hetkeks kork maha, võimaldades külmunud settel rõhu all olevast pudelist välja lennata. Ja lõpuks, annustamine: pudelitesse lisatakse veini ja suhkru segu (nn Exposure Liquor), seejärel pudelid korgitakse, õmmeldakse ja märgistatakse.
MAITSE MÄRKUSED
Välimus: kahvatukollane ja kuldne värvus. Puhas ja läikiv ning väikesed mullid.
Nina:
Lille- ja puuviljaaroomid, milles on tunda saia ja röstsaia.
Palett:
Suus hästi tasakaalustatud, värske ja kergelt hapukas, hästi integreeritud süsihappegaasi (mull) ja puuviljase järelmaitsega.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.